skip to Main Content

Välkomna till Divers & Scientists

Nu är Divers & Scientists West Coast Sweden officiella och vi lanserar vår hemsida. Välkommen som besökare eller delaktig dykare och var med på en spännande forskningsresa.

Vi kommer att utföra marinbiologisk forskning på västkusten, med dykning som forsknings- och observationsmetod. Det finns hur mycket som helst kvar att upptäcka! Vi välkomnar aktiva sportdykare på västkusten att delta, genom att rapportera spännande observationer som gjorts. Läs gärna mer på länken.

Vi har smygstartat forskningen under våren 2017. En förstudie på nakensnäckor är redan gjord och inom kort sätter vi igång med mätningar i Kåvraprojektet igen.

Vi är stolta att kunna presentera vår organisation:

  • Divers & Scientists har knutit en Advisory Board till sig. Gruppen har till uppgift att diskutera inkomna dykobservationer och föreslå hur vi går vidare med förslagen. De kan även själva föreslå nya forskningsområden. Förslagen som godkänns kommer vi att arbeta vidare med och söka anslag för; för kommande forskning.
  • Till vår hjälp under våra dykningar ute i skärgården har vi en rutinerad båtförargrupp.
  • Vi har även hjälp av webbproffset Anette Bargel, Affärsnyttig webb & PR, som har gjort vår hemsida. Även hon är en dykare och Lysekilsbo.

Vilka är då vi? Inititativtagare till Divers & Scientists är Gert Oxby och Vidar Øresland. Du kan läsa mer om oss på sidan Om D & S.

Följ den spännande forskningen vid Kåvra och Gullmarsfjorden här på hemsidan eller via vår kommande Facebooksida.

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top